3x ultieme cadeaus voor mannen

Het uitkiezen van een cadeau voor een ander is niet altijd even makkelijk, vooral wanneer je een man een cadeau gaat geven. Voor mannen lijkt de keuze toch altijd iets meer beperkt en zelf weten zij vaak ook niet goed wat zij nu graag zouden willen krijgen. Dat maakt het er natuurlijk allemaal niet makkelijker op. Op een gegeven moment ben je wel door alle tips en ideeën heen en moet je weer iets nieuws bedenken. Omdat het allemaal niet meevalt lees je hier meer over drie categorieën van cadeaus waarmee je de plank niet mis kan slaan, deze zijn namelijk altijd goed.

 

Gadgets

Als ik aan een cadeau voor mannen denk, denk ik al snel aan gadgets. Stiekem vinden mannen die snuisterijtjes hartstikke leuk. De voorkeur van mijn vriend gaat al gauw uit naar “iets met muziek”. Je kunt bijvoorbeeld een draadloze speaker cadeau doen. Hiermee kan je vriend genieten van zijn favoriete muziek tijdens die barbecue in de tuin met zijn vrienden, een gezellig avondje beerpongen met zijn maten of in zijn ware mancave relaxen. Wil je het zelf nu iets rustiger houden, dan kun je bijvoorbeeld voor een nieuwe hoofdtelefoon gaan. Tegenwoordig zijn hoofdtelefoons er in allerlei verschillende soorten, maten en kleuren en hebben ze allerlei handige functies. Niet alleen een uitkomst voor het luisteren van muziek, maar ook wanneer je vriend bijvoorbeeld een echte gamer is. In dat geval kun je ook gaan voor een van de nieuwste games of een game pc kopen. Wedden dat zijn verjaardag niet meer stuk kan?

 

Actief uitje

Eigenlijk vind ik een activiteit nog het leukste om te geven. Het is iets anders dan een fysiek cadeau, het is een echte ervaring. Wat dacht je van een middagje karten, indoor snowboarden, een ballonvaart, een rondje crossen op een quad of een helikoptervlucht? Ik weet zeker dat hij dit niet snel gaat vergeten. En ook een leuk bijkomend voordeel, je kunt vaak zelf ook mee.

 

Warme voetjes

Vraag me niet waarom, maar alles wat bijdraagt aan warme voetjes doet het altijd bijzonder goed met de feestdagen. Je kunt natuurlijk voor eenvoudige sokken gaan, maar met kerst mag je heus wel wat groter uitpakken. Ga bijvoorbeeld voor een paar fijne pantoffels, het liefst wel met een anti-slip zool. Een laag model, Spaanse pantoffels of juist hoge pantoffels, de keuze is reuze. Ook sokken doen het altijd goed. Kies een paar met een leuk patroontje en je zult zien dat hij ze met trots draagt.

Geef een reactie